Handelsbetingelser

Generelle handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Selectedbotanicals.com. 

1. HJEMMESIDENS EJER

Webshoppen ejes af:

Asiros Nordic A/S
CVR.nr.: 37757101                          
Kirkebjergvej 1
4180 Sorø
www.asirosnordic.com

2. AFTALEINDGÅELSE

Når du afgiver din ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en ordrebekræftelse til din e-mail. Når du har modtaget en ordrebekræftelse, er der indgået en bindende aftale. Når vi afsender varen fra vores lager, vil du modtage en ny mail fra os med yderligere oplysning om det forventede leveringstidspunkt og dato for leveringen.

3. BETALING

Asiros Nordic A/S modtager følgende betalingsmidler:

Visa, Mastercard, MobilePay, Applepay eller Klarna

Beløbet for varerne trækkes først på din konto, når varerne afsendes. I forbindelse med dellevering trækkes kun det beløb svarende til den faktiske levering.

4. LEVERING

Vi tilbyder kun levering til adresser i Danmark. For levering udenfor Danmark kontakt venligst Asiros Nordic kundeservice på: info@asiros.dk.

Vores leveringstid er 1-3 hverdage efter din bestilling er modtaget.

Vi tilbyder følgende leveringsformer: GLS pakkeshop eller GLS hjemmelevering

Vi tilbyder gratis levering ved køb over 567 kr.

Du kan finde mere information om de enkelte fragtomkostninger under punktet levering.

5. ORDREBEKRÆFTIGELSE OG KVITTERINGER

Når du bestiller varer på selectedbotanicals.com vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Denne skal du kontrollere er i overensstemmelse med din bestilling. Oplever du fejl eller mangler ved din ordre bedes du kontakte info@asiros.dk.

 Vi sender auto-generede mails herom. Når vi trækker pengene fra dit din konto; vil du som kvittering få tilsendt en mail der indeholder: Ordrenummer, varer og beløb. Vi trækker pengene fra dit betalingskort, først når varen er afsendt. 

 6. PERSONLIGE OPLYSNINGER 

For at det er muligt at handle på Selectedbotanicals.com, er det nødvendigt at du oplyser  følgende personlige oplysninger. 

  • navn 
  • adresse 
  • telefonnummer 
  • e-mailadresse 
  • betalingskort 

Dine personoplysninger bruges kun til det formål at kunne levere varen til dig samt at håndtere din ordre. Oplysninger der er afgivet til Asiros Nordic A/S hverken videregives eller sælges og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

7. FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Hvis du har købt flere varer, kan du vælge kun at fortryde en del af leveringen.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du;

  • Har modtaget din vare eller den person, du har valgt, har modtaget den.
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Hvis du har bestilt flere varer hos os, og varerne ikke leveres samtidig, løber din fortrydelsesfrist først fra modtagelsen af den sidste vare i ordren.

Hvis fortrydelsesfristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsdag, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

 

Undtagelser til fortrydelsesretten

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

  • Du bryder forseglingen, som beskytter varen som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg vil fortryde?

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du inden fortrydelsesfristen udløber give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan give os meddelelse ved at sende en mail til info@asirosnordic.com.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt om du ønsker at returnere dit køb.

Returnering af varen og betaling af returomkostninger

Når du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb, skal du sende eller aflevere varen til Asiros Nordic A/S, Kirkebjergvej 1, 4180 Sorø.

Returneringen af varen skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at returnere varen.

Du skal selv betale omkostningerne i forbindelse med din returnering.

 

Tilbagebetaling af købssummen ved fortrydelse

Hvis du fortryder hele dit køb, refunderer vi den fulde købesum til dig inklusiv eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

  • Hvis du kun ønsker at returnere dele af din ordre, tilbagebetaler vi ikke eventuelle leveringsomkostninger.
  • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi refunderer købssummen uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Tilbagebetalingen vil foregå med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har accepteret en anden tilbagebetalingsform. Tilbagebetaling sker altid gebyrfrit for dig.

Vi har dog ret til at tilbageholde købssummen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varen er sendt eller leveret tilbage til os.

Emballage og varens stand ved tilbagelevering

Når du returnerer en vare til os, skal du tilbagelevere den i original emballage. Du har ret til at åbne emballagen for at kontrollere varen, og hvis emballagen mangler eller er ødelagt, er der tale om en værdiforringelse, som kan medføre, at vi fradrager et beløb i købssummen svarende til værdiforringelsen, inden købssummen tilbagebetales.

Det er dit eget ansvar at sikre, at varen er forsvarligt indpakket, når du sender den retur. Du bærer nemlig selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den. 

 

8. REKLAMATION

Som kunde har du ifølge købeloven en 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. For vare med begrænset levetid/holdbarhed er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er angivet på varen.

Hvordan reklamerer jeg?

Hvis du ønsker at reklamere over en mangel, skal du inden for rimelig tid sende en mail til vores kundeservice info@asirosnordic.com. Vi anbefaler dig, at reklamere til os hurtigst muligt efter du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen.

Ved returneringen af varen, skal du sørge for, at varen er forsvarligt emballeret og sikre dig, at du modtager en kvittering, så vi kan refundere dine rimelige fragtomkostninger.

 

9. KLAGEMULIGHEDER

Ønsker du at klage over et køb fra vores webshop, skal du i første omgang sende en mail til vores kundeservice info@asirosnordic.com.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus her: https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mail adresse shop@asirosnordic.com.

Søg
Close this search box.