Naturlige ingredienser udvalgt for deres dokumenterede effekt

Ribetril A

Et bioaktivt polyfenol patenteret af Selected Botanicals.

Ribetril A er en nyopdaget antioxidant, der kun findes i udvalgte nordiske ribs og solbær. Videnskabelige forsøg viser, at stoffet booster mitokondriernes aktivitet i kroppens celler. Mitokondrierne fungerer som små kraftværker i cellerne, der producerer energi.

Ingredienser

Udvalgte nordiske sorter af solbær og ribs samt magnesium og kollagen

Ribes nigrum L

Vitamin c

Vitamin C er en antioxidant, der beskytter kroppens celler mod livsfarlige stoffer. Det er samtidig med til at styrke kroppens immunforsvar.

Ribes rubrum L

Magnesium

Magnesium er et essentielt mineral, der mindsker træthed og udmattelse. Magnesium er nødvendigt for at kroppens energistofskifte fungerer normalt.

Indgår i Energy

Kollagen

Kollagen er et protein, der indgår i kroppens hud og led. Det er med til at øge hudens spændstighed, elasticitet og fugtbindende egenskaber.

Indgår i Skin

Dokumenteret effekt

Videnskabeligt studie fra
Københavns Universitet

Effekten af Ribetril A er blevet testet på atleter i et videnskabeligt studie på Københavns Universitet. Forsøget viste en signifikant forbedring af atleternes ydeevne efter blot tre uger. På baggrund af de positive resultater har Selected Botanicals iværksat et større klinisk studie i samarbejde med Panum, Københavns Universitet .

Den enkle vej fra naturen til dig

01

02

03

Dyrkning

De unikke nordiske sorter af solbær og ribs, vi bruger i vores produkter, dyrkes på lokale farme, hvor vi følger processen tæt.

Høst

Bærrene høstes, når indholdet af sunde bioaktive stoffer er på sit højeste og presses derefter til råsaft.

Forædling

Råsaften fra bærrene bliver nænsomt opkoncentreret til ekstrakt, hvor der tilføres ekstra mineraler. Kvaliteten undersøges løbende på vores laboratorie. 

En samtale om bær og deres mange sundhedsfordele

At frugt er sundt, kommer nok ikke bag på mange. Spørger man sig selv hvorfor, vil de fleste blive svar skyldige. For hvad kan bær egentlig, udover at smage af solskin og lyse sommerdage?
Søg
Close this search box.