Ekstrakt

Skin 500ml

Ekstrakt af udvalgte nordiske solbær og ribs, boostet med kollagen. Vores patenterede formel øger dit daglige energiniveau og forbedrer din huds modstandsdygtighed, elasticitet og evne til at fastholde fugt.

9 ugers forbrug - 3 flasker - Levering hver 2. måned
Ryd
Inkluderet
1 flaske med 500 ml ekstrakt svarende til 20 dage (25 ml)
Egenskaber
Patenteret Ribetril A
Indeholder kollagen
Mærkbar effekt efter 2-4 uger
Ingredienser
Ekstrakt af særlig udvalgte sorter af solbær (Ribes nigrum L), koncentrat af udvalgte sorter af ribs (Ribes rubrum L), vand, kollagen (Verisol B), pektin, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), sødestoffer (steviolglycosider, acesulfamkalium, sucralose).
Anvendelse
Ryst flasken godt før brug. Drik som et shot, gerne med rigelig væske. For en mildere smag kan produktet fortyndes med vand, eller det kan tilsættes i smoothies eller skyr. Det anbefales at indtage kosttilskuddet sammen med et måltid. Grundet den høje koncentration af bærekstrakter, kan indtagelse på tom mave for nogle medføre kortvarigt ubehag.
Dosering
Anbefalet daglig dosis til voksne samt børn fra 11 år er 25 ml. For øget effekt kan dosis øges op til 35 ml. Bør kun efter aftale med lægen anvendes af gravide eller børn under 1 år. Dosering bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Flere produkter

Shot

Ekstrakt af danske stevnskirsebær, nøje udvalgt for deres enestående smag og høje indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler.

189,00 kr.

Shot

Ekstrakt af hyldebær, nøje udvalgt for deres enestående smag og høje indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler.

189,00 kr.

Shot

Ekstrakt af svenske tyttebær, nøje udvalgt for deres enestående smag og høje indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler.

189,00 kr.

Shot

Ekstrakt af svenske vilde blåbær, nøje udvalgt for deres enestående smag og høje indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler.

189,00 kr.

Shot

Kosttilskud af udvalgte nordiske solbær og ribs, boostet med kollagen. Øger dit daglige energiniveau og forbedrer din huds elasticitet og evne til at binde fugt.

448,00 kr. / måned

Shot

Kosttilskud af udvalgte nordiske solbær og ribs, boostet med kollagen. Øger dit daglige energiniveau og forbedrer din huds elasticitet og evne til at binde fugt.

520,00 kr. / måned

Søg
Close this search box.